LEVEL opent haar tweede short-haul hub in Europa op Amsterdam Airport Schiphol op 6 april aanstaande. De International Airlines Group (IAG) low-cost vliegtuigmaatschappij zal drie Airbus A321 stationeren in Amsterdam, waarmee ze naar zeven Europese bestemmingen gaan vliegen.

Op 6 april zal LEVEL de eerste vluchten uitvoeren naar Rome en Wenen. De derde route naar Londen Luton volgt een dag later. De komende maanden zullen er meer routes vanaf Amsterdam aan het vluchtschema worden toegevoegd en wel naar: Barcelona, Lissabon, Milaan Malpensa en Fuerteventura. Ticketprijzen (one-way) starten volgens de airline vanaf € 19.99 naar Londen en vanaf € 27.99 naar Rome en Wenen. De ticketverkoop start vandaag op flylevel.com.

“Amsterdam is een van de belangrijkste hubs in Europa. Een basis op Amsterdam Airport Schiphol bleek de beste optie voor onze uitbreidingsplannen. Dit zal de positie van LEVEL in Europa versterken en hierbij bouwen we voort op de succesvolle opening van onze hub in Wenen vorig jaar. Wij bieden Nederlandse zaken- en vakantiereizigers betaalbare vluchten naar populaire Europese bestemmingen”, aldus Krassimir Tanev, Managing Director van LEVEL.

Passagiers van LEVEL kunnen online inchecken of op het vliegveld. Er kan kosteloos één stuk handbagage worden meegenomen aan boord. Overige bagage kan naar wens worden bijgeboekt voor een bepaald tarief evenals een uitgebreid selectie aan opties. Aan boord is er tegen betaling een ruime keuze aan eten en drinken. Elk vliegtuig is voorzien van 210 economy stoelen. Samen met de vliegtuigen die in Wenen gestationeerd zijn, bestaat de totale vloot van LEVEL short-haul uit zeven Airbus A321-vliegtuigen.