Nieuws

Lezers TravelPro gratis naar ‘vakdag’ Little Italy event

Deel dit artikel

Op 7, 8 en 9 februari 2020 organiseert magazine De Smaak van Italië voor de vijfde maal Little Italy, Taste & Travel. Een uniek, Italiaans evenement waar reizen en proeven centraal staan. Reisprofessionals/lezers van TravelPro kunnen het event gratis bezoeken op de vrijdag (7 februari) door toegangskaarten te bestellen met een kortingscode.

Naast workshops en proeverijen met streekproducten, zorgen reisaanbieders en kwaliteitsaccommodaties voor een aantrekkelijk vakantieaanbod. De foodmarkt, het live entertainment, de nodige design- en modestands en lokale horeca maken het Italiaanse plaatje compleet Er worden tussen de 5.000 en 7.000 bezoekers verwacht.

Marcel Molenbeek (uitgever van ‘De Smaak van Italië’ en organisator van het event Little Italy, Taste & Travel) biedt lezers van TravelPro graag gratis toegang aan tot het event op de vrijdag (7 februari). Deze zijn online te bestellen via deze website door middel van het invoeren van de kortingscode travelpro20. “Naast het divers reisaanbod uit veel gebieden in Italië is er ook veel te proeven bij het kooktheater waar Italiaanse chefs van diverse restaurants individueel of met elkaar via jamsessions laten zien hoe ze mooie gerechten maken en deze uiteraard ook laten proeven”, zo Molenbeek weten.

Het evenement wordt gehouden in de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam. Een prachtige, authentieke en eigentijdse locatie die veelvuldig gebruikt wordt voor nationale en internationale evenementen. De locatie is op loopafstand van de Amsterdamse binnenstad en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op de website van het event lees je meer over de openingstijden, de exposanten, activiteiten en toegangsprijzen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Ali Chhaib retail sales manager western region van TUI Experiences

Volgende bericht

Airlines coulant met Chinagangers

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.