AdvertorialNieuws

LionsDive en Avila herhalen succesvol Pasta e Basta

Op Curaçao is het van 17 tot en met 20 mei weer tijd voor swingende én zingende obers, heerlijke gerechten, smaakvolle wijnen en onvergetelijke optredens van de getalenteerde serveersterren van Pasta e Basta. De restaurants van LionsDive (Nemo en Hemingway) en Avila Beach Hotel (Restaurant The Pen en het aangrenzende zeeterras) worden dan omgetoverd tot een heus ‘Little Italy’.

Van Italiaanse aria’s tot moderne popballads en jazzstandards, de swingende obers en serveersters van Pasta e Basta zingen gasten met veel plezier en liefde toe. Nog een leuk weetje: voor nog geen €35 per persoon ben jij (of jouw klant) bij dit Italiaanse festijn in de tropen!

Wil jij of jouw klanten hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan snel. Kijk voor meer informatie voor de avonden bij LionsDive of Avila Beach Hotel op deze link.

© 2018 – 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Delta Air Lines: jaarrond naar Orlando en Los Angeles

Volgende bericht

Disney Schurken tijdens het Disneyland Paris Magic Run Weekend

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."