Op dinsdag 9 oktober organiseert Live To Travel wederom haar jaarlijks event, dit jaar omgedoopt tot Live To Travel Road Show, voor haar toegewijde reisagenten en leveranciers in Van Der Valk Hotel in Eindhoven.

Meer dan 40 exposanten uit binnen- en buitenland zijn aanwezig om alles te vertellen over Afrika, Indische Oceaan en Oceanië. Uiteraard presenteert Live To Travel haar nieuwe brochures en offerte systeem en vertellen we je graag waarom wij de beste keuze zijn voor jouw klanten!

Het programma bestaat uit twee sessies: een product training Australië in de middag en de Road Show in de avond. De product training is inmiddels al helemaal volgeboekt, maar de leveranciers uit Australië zijn er ook tijdens het avondprogramma om je helemaal bij te praten over ‘Down Under’.

Om 18:00 uur gaat de Road Show van start. Na de officiële presentatie van Live To Travel kan er worden genoten van een diner om vervolgens ruim te tijd te hebben om langs alle exposanten te lopen en zo je kennis te vergroten. De avond wordt afgesloten met een quiz (neem je smartphone mee!) waarbij heel wat prijzen zijn te winnen, zoals een landarrangement voor Namibië of Tanzania! De avond eindigt rond 21:30 uur. Meld je hier aan voor de Live To Travel Road Show.