Nieuws

Jaarlijks event omgedoopt tot Live To Travel Road Show

Op dinsdag 9 oktober organiseert Live To Travel wederom haar jaarlijks event, dit jaar omgedoopt tot Live To Travel Road Show, voor haar toegewijde reisagenten en leveranciers in Van Der Valk Hotel in Eindhoven.

Meer dan 40 exposanten uit binnen- en buitenland zijn aanwezig om alles te vertellen over Afrika, Indische Oceaan en Oceanië. Uiteraard presenteert Live To Travel haar nieuwe brochures en offerte systeem en vertellen we je graag waarom wij de beste keuze zijn voor jouw klanten!

Het programma bestaat uit twee sessies: een product training Australië in de middag en de Road Show in de avond. De product training is inmiddels al helemaal volgeboekt, maar de leveranciers uit Australië zijn er ook tijdens het avondprogramma om je helemaal bij te praten over ‘Down Under’.

Om 18:00 uur gaat de Road Show van start. Na de officiële presentatie van Live To Travel kan er worden genoten van een diner om vervolgens ruim te tijd te hebben om langs alle exposanten te lopen en zo je kennis te vergroten. De avond wordt afgesloten met een quiz (neem je smartphone mee!) waarbij heel wat prijzen zijn te winnen, zoals een landarrangement voor Namibië of Tanzania! De avond eindigt rond 21:30 uur. Meld je hier aan voor de Live To Travel Road Show.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 3 oktober 2018 at 12:17

    […] Jaarlijks event omgedoopt tot Live To Travel Road Show […]

Vorige bericht

Luchtvaartsector overhandigt actieplan aan minister I&W

Volgende bericht

Europa maakt werk van Ryanair

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.