Nieuws

Livestream ANVR Nieuwjaarsreceptie

TravelPro regelt tijdens de ANVR Nieuwjaarsreceptie die vanavond (3 januari) plaatsvindt een livestream via Facebook.com/travelpronl. Wie TravelPro volgt op Facebook krijgt automatisch een bericht dat de livestream van start is gegaan. De livestream start bij de toespraak van Frank Oostdam (directeur/voorzitter ANVR), die rond 18.15 uur staat gepland.

De ANVR Nieuwjaarsreceptie, traditiegetrouw op Kasteel ‘De Hooge Vuursche’ in Baarn, wordt over het algemeen druk bezocht. Over de receptie liet de branchevereniging in haar uitnodiging weten: “Vooruitkijken past de reissector meer dan terugblikken, maar op de drempel van ‘oud en nieuw’ ontkom je er niet helemaal aan. Maar ook in 2019 staan we voor nieuwe uitdagingen. De wereld draait op volle toeren, het klimaat verandert, het gedrag van consumenten is grillig, je wilt inspelen op wensen en behoeftes. Kunstmatige intelligentie, blockchain en andere slimme technieken helpen ons als ‘ondernemers in reizen’ om de juiste keuzes te maken. Het is geen ‘survival of the fittest’- we weten immers dat niet de sterksten overleven, maar zíj die zich het beste weten aan te passen; ook in 2019!”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Georgië voor het eerst op Vakantiebeurs: stijging populariteit dankzij ‘Wie is de Mol’

Volgende bericht

MSC Cruises geroyeerd als ANVR Business Partner

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.