Nieuws

Livestream terugkijken: openingsceremonie TUI kantoorpand Rijswijk

Deel dit artikel

TUI werkt sinds begin deze week weer vanuit het vertrouwde pand aan de Volmerlaan in Rijswijk. Vanavond, donderdag 6 december, wordt een officiële openingsceremonie verricht door Dr. Elke Eller (TUI Group Raad van Bestuur), Michel Bezuijen (burgemeester van Rijswijk), Elie Bruyninckx (CEO Western Region, TUI), Gunther Hofman (Managing Director TUI fly Benelux) en Arjan Kers (General Manager TUI Nederland).

Naast de officiële opening van vanavond die meer intern is gericht en waarbij naast bovengenoemden een beperkt aantal niet reiswereld gerelateerde genodigden zijn, zal er morgenavond een feestelijk opening plaatsvinden waar veel relaties uit de reiswereld voor zijn uitgenodigd. In het nieuwe pand zijn diverse bedrijfsactiviteiten gehuisvest, waaronder retail, touroperatoring en een groot deel van TUI fly. Daarnaast zijn er vele innonvatieve, duurzame en digitale bijzonderheden te vinden in wat nu al TUI Travel City wordt genoemd.


Deel dit artikel

1 Comment

Vorige bericht

Oprichters Belvilla investeren in de booking.com voor taalreizen

Volgende bericht

Sterkere samenwerking tussen de TUI Group Airlines

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.