Nieuws

Nog enkele plekken vrij op Dominicaanse ‘Deluxe Cocktail Presentation’

Deel dit artikel

Het verkeersbureau van de Dominicaanse Republiek organiseert in samenwerking met dmc Transekur en Puntacana Resorts and Club volgende week vrijdag (30 november) voor het eerst een evenement voor Nederlandse reisagenten en touroperators om luxe in de Dominicaanse Republiek te promoten.

“Voor het event, waar bezoekers worden welkom geheten met bubbels en oesters, hebben we met het Conservatorium Hotel Amsterdam (Harmony Room) een prachtige locatie. Puntacana Resorts en dmc Transekur zullen hier hun luxe aanbod bespreken. Het wordt een gezellige middag die duurt van 16.30 tot ongeveer 19.30 uur. Er zijn nog enkele plekken vrij. Geïnteresseerden kunnen mij mailen op y.cocco@godominicanrepublic.com”, aldus Yvonne Cocco (Representative Dutch Market Dominican Republic Tourist Office). De Dominicaanse Republiek ontving in 2017 zo’n zes miljoen toeristen. De Benelux staat met een zesde plek in de top tien van belangrijkste markten voor de Dominicaanse Republiek. Op nummer een staat de Verenigde Staten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

American Expresss breidt exclusieve samenwerking met Schiphol Privium uit

Volgende bericht

Video & foto's office warming Sunny Cars - "Nieuwe werkomgeving stimuleert enorm"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.