Nieuws

Mandy van Tetering, nummer 1 in Smile Society Top 100

Deel dit artikel

Sunny Cars heeft een nieuwe Smile Society Top 100 bekendgemaakt. Deze Smile Society bevat 100 reisagenten die in het afgelopen kwartaal de meeste autohuurboekingen bij Sunny Cars hebben gemaakt. Dit kwartaal mag Mandy van Tetering van The Travel Club zich de beste van Nederland noemen. Zij heeft een cheque t.w.v. 500 euro aan autohuur ontvangen. 

Ieder kwartaal wordt een nieuwe lijst samengesteld met daarin de 100 reisagenten die de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Naast de eer worden de reisprofessionals die de lijst halen beloond met 10% extra agentenkorting. De top 30 krijgt zelfs 15% extra agentenkorting. In Q3 was Mandy van Tetering de beste reisagent. Ze stond het hele jaar al in de top 100, maar nu heeft ze een mooie sprong gemaakt. Vorige week ontving zij een cheque t.w.v. € 500,- om te gebruiken voor volgende huurauto geregeld door Sunny Cars.

Mandy van Tetering over het behalen van de nummer 1 positie: “Ik heb nog nooit iets gewonnen en het voelt dan ook nog wat onwerkelijk. Ik ben wel ontzettend blij, want het is een extra stukje waardering. Ik neem mijn collega Connie Kleppe mee naar Spanje om samen te genieten van deze prijs. Wij runnen onze zaak samen, dus in mijn ogen hebben we samen gewonnen. Kunnen we in Spanje weer even opladen, want het zijn drukke maanden geweest en nog steeds. Wij bedienen de zakelijke markt en mogen wekelijks mooie reizen naar Amerika, Canada of Australië verzorgen. Alle drie bestemmingen waar we een huurauto van Sunny Cars kunnen aanbieden. Een huurauto is op deze bestemmingen onmisbaar.”

De Smile Society is een aantal jaar geleden in het leven geroepen om reisagenten persoonlijk te belonen. “De retail is voor Sunny Cars nog altijd heel belangrijk, nu zelfs meer dan ooit! Die waardering laten we graag blijken,” vertelt Marco Ammerlaan, Director of Sales, Nederland, België en Frankrijk. “De 100 beste reisagenten worden in het zonnetje gezet met extra autohuurkorting. Zo kunnen ze zelf ons all-in huurconcept ervaren en beleven. Dat is volgens ons het beste verkoopargument.”

Sunny Cars wil zoveel mogelijk reisagenten de kans geven om in de Smile Society te komen. Daarom maak je als reisagent elk kwartaal opnieuw kans om in de top 100 te komen. De volgende top 100 wordt in het nieuwe jaar bekend gemaakt. Alle boekingen die gemaakt zijn van oktober t/m december tellen mee. Smile Society toppers ontvangen persoonlijk bericht als ze de top 100 hebben behaald.

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - “De klant vraagt niet naar duurzaamheid aan de balie”

Volgende bericht

Icelandair naar Praag en Barcelona

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."