Nieuws

Marieke Jansen van Oad naar ITSC

Deel dit artikel

Per 1 november aanstaande zal Marieke Jansen ITSC versterken om het team van Teldar Travel te gaan leiden in de Nederlandse en Zwitserse reisbranche.

ITSC is een sales en marketing bedrijf dat in opdracht van grote internationale reisbedrijven actief is in de Benelux, Duitsland, Zwitserland en Engeland. Dit zijn onder andere Hertz Autoverhuur en Marriott International. Voor deze partijen zorgt ITSC voor een toegewijde vertegenwoordiging op de corporate markt en binnen het zakenreisbureausegment.

Teldar Travel is onderdeel van de GEKKO groep, een van de belangrijkste spelers op het vlak van B2B hotels in Europa. ITSC zal zorgdragen voor alle Sales en marketing activiteiten voor Teldar Travel en het daaraan gekoppelde Miles Attack bij het lanceren en uitrollen in Nederland en Zitserland.  Marieke Jansen samen met het team zorgen voor de verkoop en implementatie van dit gerenommeerd online hotelreserveringssysteem voor vakantiereisbureaus. Met haar opgedane werkervaring als retail manager bij VakantieXperts en Sales manager bij Oad en haar sprankelde persoonlijkheid heeft ITSC alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking!


Deel dit artikel
Vorige bericht

Desastreuze route orkaan Irma voor Florida

Volgende bericht

Help slachtoffers van orkaan Irma

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.