Mariela Prosee-Wever (ex-Etihad Airways en -Vliegtickets.nl/Otravo) is per 1 oktober gestart bij de Net Travel Group (NTG). Zij zal zich als Manager Industry Relations & Sales bezig gaan houden met Airline Contracting en sales activiteiten.  
 
Prosee laat weten dat het haar uitdaging is om airline contracting bij NTG op een nog hoger niveau te brengen en gezamenlijk te werken aan de groei en professionalisering van het merk.

Airline specialist

Prosee begon haar carrière bij bij Delta Airlines en United Airlines. Ze was tevens werkzaam bij Martinair in de functie van revenu management/pricing. Daarnaast werkte ze onder andere veertien jaar werkzaam bij Vliegtickets.nl/Otravo in de functie van Industry Relations manager. In die tijd deed zij veel ervaring op met het afsluiten van de contracten met airlines. Het afgelopen jaar heeft Prosee de functie van Sales & Accountmanager vervuld bij Etihad Airways.

Lees ook: Annemieke Seegers en Romy Liefveld aan de slag bij Net Travel Group.

Nog meer kracht

“Met de komst van Mariela kunnen we ons team nog meer kracht bij zetten. Zeker gezien haar uitgebreide ervaring bij Otravo en op het gebied van airline contracting. We wensen haar heel veel succes en vooral plezier op haar nieuwe werkplek”, zo laten Danny Ruitenberg en Mikel van Nimwegen (oprichters Net Travel Group) weten.

De Net Travel Group

Net Travel Group (NTG) is een overkoepelende b2b-organisatie, gevestigd in Hoofddorp en actief in Nederland, België, Spanje en daarbuiten. Onder NTG vallen de labels Net Travel Associates, My Site Works – IT Solutions (MSW), Vuelandia, Dutch Travel Services en Flexible Autos.