Nieuws

Marketing directeur Corendon Martin de Boer naar Europaparcs Group

Deel dit artikel

Martin de Boer gaat per 1 januari 2021 aan de slag bij de Europarcs Group. De huidige marketing directeur van Corendon gaat bij de Europarcs Group aan de slag als director rental sales. De Boer werkt bijna zeven jaar bij Corendon.

De Boer liet eerder vandaag aan TravMagazine weten dat EuroParcs/Droomparken wil gaan knallen. “Het bedrijf moet net zo groot worden als Corendon.” Investeerder Waterland, bekend van Otravo/Vakantiediscounter, heeft een meerderheidsbelang genomen in EuroParcs/Droomparken. Het bedrijf wil grote stappen nemen met uitbreiding in Nederland, Europa en daarbuiten.

Corendon verkoopt al langer het aanbod van EuroParcs. De Boer: “We blijven samenwerken, maar ik zit nu aan de andere kant.” In zijn nieuwe baan gaat De Boer zich bezighouden met de verkoop van vakantiehuisjes aan particulieren, die hun huisjes dan weer verhuren voor rendement.


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI wint World Ski Award 2020

Volgende bericht

Aruba start 'gele' campagne

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.