Nieuws

Marthe van Leeuwen terug als consultant bij AVIAREPS

Deel dit artikel

Per 1 september is Marthe van Leeuwen opnieuw werkzaam bij AVIAREPS. In het verleden werkte Van Leeuwen al ruim acht jaar bij het bedrijf.

Na een periode van twee jaar gewerkt te hebben bij touroperator Thomas Cook treedt Marthe van Leeuwen per 1 september weer in dienst bij haar voormalige werkgever. Zij wordt in haar rol als consultant onder andere opnieuw verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van de klant Oman, voor welke ze tijdens haar vorige dienstverband bij AVIAREPS ook langere tijd verantwoordelijk was.

“Met Marthe’s grote kennis van Oman en haar uitgebreide netwerk ben ik blij dat zij weer voor AVIAREPS komt te werken. Door de komst van een nieuwe klant, die binnenkort bekend gemaakt wordt, kunnen we bovendien op korte termijn haar portfolio uitbreiden met PR-werkzaamheden voor dit account. Wij heten Marthe van harte welkom binnen het team”, aldus Martijn Strijker, General Manager AVIAREPS Benelux.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Winnaar van 'De Parade' bekend

Volgende bericht

Staking beveiligers Schiphol gaat niet door

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.