Nieuws

Massimo Tedesco nieuwe Head of Sales Nederland bij Costa Cruises

Deel dit artikel

Met ingang van heden is Massimo Tedesco aangesteld als nieuwe Head of Sales voor Nederland. Hij zal een verkoopteam voor Nederland leiden, gevestigd op het kantoor in Amsterdam. Het kantoor in Parijs blijft het aanspreekpunt voor alle verkoopbeheer.

Massimo Tedesco brengt vijftien jaar ervaring in de reissector (Disneyland Paris, Club Med) mee en is sinds 2014 in dienst van Costa. Hij zal een verkoopteam voor Nederland leiden, gevestigd op het kantoor in Amsterdam. Ondersteunende afdelingen, zoals het Nederlands sprekende call center, de inside sales en het marketing team zijn gevestigd in het regionale kantoor in Parijs. Het gehele team rapporteert aan Raffaele d’Ambrosio, Vice President Northern Europe.

De komst van Massimo Tedesco betekent een belangrijke versterking van de positie van Costa op de Nederlandse markt; de kwaliteit van de dienstverlening wordt verder verbeterd en het geeft partners beter de gelegenheid in te spelen op verkoopkansen. Daarnaast geeft het B2B platform www.CostaExtra.nl toegang tot promotiemateriaal, nieuws en deals.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Corendon maakt speciaal voor bezoekers Masters of LXRY een Premium Selection brochure

Volgende bericht

Video - Polarsteps introduceert video in nieuwste app-update

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.