Nieuws

Mexico… het land van al je dromen

Deel dit artikel

‘Ik ben naar Mexico gekomen. Het land van liefde en van zon…’ Of het echt het land van liefde en van zon is, ontdekte een aantal reisprofessionals die onlangs afreisde naar Mexico. Claudia Caris (TUI Weert) en Valleria Morelli (TUI at Home) vertellen er graag over.

Claudia: “Het was ontzettend leuk. Het was ook fijn om weer eens na een lange tijd op studiereis te kunnen gaan met collega’s uit het hele land, zeker als Mexico de bestemming is. Ik heb jaren geleden een rondreis gemaakt van Mexico City naar Cancun, maar ik kon me nu niet meer veel van de regio Yucatan herinneren, vandaar dat ik me heb opgegeven. Maar ook omdat ik erg benieuwd was naar de RIU hotels – vooral naar de verschillen tussen de hotels – en ook het nieuwe gedeelte Costa Mujeres.”

Mi casa es su casa
Valleria woonde jaren geleden aan de westkust van Mexico en heeft twee kinderen die half Mexicaans zijn. “Het land en de bevolking zitten in mijn hart en ik kom dan ook nog regelmatig aan de westkust. Bij aankomst voelde het dan ook echt wel als thuiskomen. De mensen, de sfeer… ja dit is Mexico, hier houd ik van en voel ik me thuis! Het ‘Mi casa es su casa-gevoel zeg maar.” De studiereis ging naar de oostkust van Mexico naar Yucatan. “We zijn begonnen in Costa Mujeres en hebben daar een nacht geslapen. Daarna zijn wij via Cancun naar Playa del Carmen/Playacar gereden. In Playa del Carmen zijn we de rest van de studiereis verbleven. Vanuit Playa del Carmen hebben we diverse plekken bezocht.”

Klik hieronder voor het hele artikel. Liever Travelpro thuis of op kantoor ontvangen? Klik dan hier.

 

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Maarten Koopmans nieuwe Managing Director KLM Cityhopper

Volgende bericht

Video's Travel Managers On Tour op Jamaica

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."