Nieuws

MOBIAN nieuwste Business Partner ANVR

Deel dit artikel

Met ingang van 1 juni 2018 is MOBIAN officieel Business Partner geworden van de ANVR. MOBIAN is het online platform waarop elk type mobiliteit door Travel Partners aan de customer journey in het boekingsproces kan worden toegevoegd. Naast het aanbod van parkeren op en rond internationale airports en cruiseterminals kunnen ook wereldwijd taxi, rail, transfers, bike-rental en autohuur via één technische koppeling (API, White Label of Travel Agent Dashboard) eenvoudig aan de consument worden aangeboden.

Ron Hemelrijk, Commercial Director legt uit waarom er bewust is gekozen voor het partnership: “MOBIAN heeft de expertise op het gebied van kwalitatief, hoogstaande en innovatieve mobiliteitsoplossingen die naadloos aansluiten- en een toegevoegde waarde hebben voor de reisbranche. Bij MOBIAN is de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie die de ANVR kenmerkt ook sturend voor de manier waarop MOBIAN met haar reispartners (ANVR leden) en hun klanten (consumenten) omgaat. Dit zorgt ervoor dat wij continue een effectieve ondersteuning kunnen bieden bij het creëren van duurzame klantrelaties”.

Linda Veeke, Sales Manager voegt hier aan toe: “Het ANVR-logo is uitgegroeid tot een toonaangevend keurmerk binnen de branche en organisaties die zich willen aansluiten bij de branchevereniging moeten aan strenge voorwaarden voldoen. De hoge eisen die de ANVR stelt aan het lidmaatschap zorgen voor een continue servicecontrole die de hoogste kwaliteit garandeert. MOBIAN is er trots op zichzelf business partner van de ANVR te mogen noemen”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Canada: nieuwe winterse bestemming voor Buro Scanbrit

Volgende bericht

Delta Air Lines luidt nieuwe route Los Angeles in

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.