CoronavirusNieuws

Mondkapjes niet meer verplicht in Walt Disney World Resort

Deel dit artikel

Walt Disney World Resort in Orlando heeft de mondkapjes-verplichting afgeschaft en de meet-and-greet met Disney-figuren is weer mogelijk. Ongeacht de COVID-19-vaccinatiestatus van gasten, zowel binnen als buiten en met Disney-vervoer zoals bussen en monorails, zijn mondkapjes optioneel.

“Mondkapjes zijn optioneel voor gasten op zowel binnen- als buitenlocaties, evenals Disney-vervoer”, aldus het park op haar website. “Het wordt aanbevolen dat gasten die niet volledig zijn gevaccineerd mondkapjes blijven dragen op alle binnenlocaties, inclusief binnenattracties en theaters en op afgesloten vervoer.”

De aankondiging komt nadat een federale rechter in Tampa maandag het mandaat van de regering voor het dragen van een masker heeft geschrapt, waardoor luchtvaartmaatschappijen de vereisten voor mondkapjes voor passagiers hebben laten vallen.

Naast het laten vallen van de mondkapjesvereisten, zag Walt Disney World deze week de terugkeer van zijn beroemde personage-meet-and-greets. De welkome veranderingen komen te midden van de voortdurende viering van het 50-jarig jubileum van het park.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Nieuwe Marokko-routes voor TUI fly

Volgende bericht

“Verre reizenbranche zeer gebaat met extra week kerstvakantie”

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.