Nieuws

Montego Bay meest veerkrachtige Caribische bestemming

Deel dit artikel

Het ‘Forecast Report’ van de World Travel Market (WTM) kwalificeert Montego Bay als de meest ‘veerkrachtige bestemming’ als het gaat om het herstel van zomerreizen.

Het door ForwardKeys opgestelde onderzoek geeft aan dat Montego Bay op basis van de verwachte internationale aankomsten voor het derde kwartaal van 2022, een positieve groei van 23% zal ervaren in vergelijking met 2019. Daarmee blijft Montego Bay voor op andere Caribische bestemmingen, zoals Punta Cana of Cancun.

3,2 miljoen bezoekers
Edmund Bartlett, de Jamaicaanse minister van Toerisme, heeft zelfs al voorspeld dat 2022 een historisch jaar zal worden voor de toeristische sector: “Eind mei hebben we de grens van één miljoen bezoekers voor dit jaar overschreden. We zijn goed op weg om onze verwachtingen voor 2022 te realiseren, namelijk 3,2 miljoen bezoekers en een totale omzet van 3,3 miljard dollar”.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Wizz Air weer van Charleroi en Eindhoven naar Moldavië

Volgende bericht

Jutta van Peer naar Prijsvrij / D-reizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.