MSC Cruises introduceert vandaag nieuwe verkoopacties gericht op het zomerseizoen van 2019. Indien klanten kiezen voor een 8-daagse cruisevakantie aan boord van de MSC Bellissima, de MSC Fantasia, de MSC Divina met vertrek vanuit Genua of voor een 8-daagse cruisevakantie aan boord van de MSC Magnifica en MSC Opera vanuit Venetië, ontvangen zij de vluchten en transfers gratis. Dit aanbod is geldig voor de eerste en tweede persoon in een hut en geldig zolang de voorraad strekt.

“Met deze aansprekende actie, doen wij een ultieme poging om de Nederlandse vakantieganger er toe aan te zetten om niet te wachten tot januari, maar om nu reeds zijn zomervakantie te boeken. De Nederlander boekt nog steeds relatief laat in vergelijking met veel andere markten, waardoor ook in 2018 veel cruise geïnteresseerden niet meer terecht konden op de cruise van hun keuze. Vooral gezinnen met kinderen die gebruik wensen te maken van een hut met 3 of 4 bedden, moesten wij regelmatig teleurstellen omdat er geen capaciteit meer was”, aldus Erik Schuffel, Managing Director bij MSC Cruises voor de Nederlandse markt. De actie is ook geldig in de populaire periodes zoals de mei-, zomer- en herfstvakantie van 2019).

Teneinde ook de zomer 2019 boekingen op cruises vanuit bijvoorbeeld Miami en vanuit Amsterdam, Kiel en Hamburg naar bijvoorbeeld de Noorse fjorden extra te stimuleren, gaat er deze week ook een 2e verkoopactie van start waarbij klanten kunnen profiteren van een gratis upgrade. Nu de nazomer dan ook echt afloopt, zullen meer potentiële vakantiegangers er voor open staan om reeds op korte termijn nog een mooie cruise te maken. Om deze reden lanceert MSC Cruises tevens extra prijsverlagingen op diverse bestemmingen zoals op de Caribbean (vanuit Miami en vanuit Havanna), op de Verenigde Arabische Emiraten (vanuit Dubai) en op de Middellandse zee (onder andere vanuit Genua en Barcelona).