MSC Cruises heeft de details rondom de MSC World Cruise 2026 op de MSC Magnifica bekendgemaakt, inclusief inschepingsopties vanuit vier Europese havens – Civitavecchia voor Rome, Genua (Italië), Marseille (Frankrijk) en Barcelona (Spanje) op respectievelijk 4, 5, 6 en 7 januari 2026.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruise: “De MSC World Cruises zijn iconisch in de cruise-wereld, en heel erg in trek bij zowel ervaren als nieuwe cruise-reizigers. Het programma van MSC World Cruise 2026 staat garant voor een ongelofelijk avontuur vol spanning en emotie. De faciliteiten aan boord van MSC Magnifica zorgen daarenboven voor een onvergetelijke wereldreis in alle comfort.”

De nieuwe 119-daagse route doet 47 bestemmingen aan in 32 landen, met zeven overnachtingen in plaatsen die je volgens de rederij niet mag missen en volledige dagverblijven in alle andere aanloophavens tijdens deze reis. De vier maanden durende cruise legt 36.000 zeemijlen af, waarbij de evenaar twee keer wordt overgestoken, en bezoekt een reeks fascinerende bestemmingen.

De reis begint in een aantal van de beroemdste steden van Europa in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal voordat de oversteek wordt gemaakt naar het Caribisch gebied en Midden-Amerika, waar gasten kleurrijke, bruisende steden en fascinerende landschappen zullen ervaren.

Van daaruit vaart MSC Magnifica naar de westkust van de Verenigde Staten en brengt meer dan een maand door in de Stille Oceaan met overnachtingen in San Francisco, Honolulu, Auckland en Sydney – locaties die bekend staan om hun prachtige natuur, mondaine maar relaxte steden en ongelooflijke stranden. Gasten zullen meer dan drie weken doorbrengen met het verkennen van de grote verscheidenheid aan culturen in Azië met stops in wereldberoemde bruisende steden zoals Tokio, Sjanghai en Hongkong. Tot slot kunnen gasten nog meer cultuurrijke bestemmingen bezoeken, zoals Dubai en Oman, voordat ze via Griekenland naar huis terugkeren.