Norwegian Cruise Line gaat deze zomer weer varen. Daarom kun je je inschrijven om een webinar bij te wonen, waarin je vragen kan stellen over de herstart van NCL.

Met een gefaseerde aanpak voor de herschikking van NCL’s vloot met zeventien schepen, begint de herstart met Norwegian Jade (Griekse eilanden), Gem (Oost-Caribisch gebied) en Joy (West-Caribisch gebied) in juli en augustus. Deze routes zijn zorgvuldig geselecteerd om een geleidelijke en succesvolle terugkeer naar het cruisen te ondersteunen, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de gezondheid en veiligheid van de gasten, bemanning en de bestemmingen die worden aangedaan.

Cruises, met een inschrijvingsdata tot en met 31 oktober 2021, zullen worden uitgevoerd met volledig gevaccineerde gasten en bemanning, gecombineerd met preventieve gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die een veilige en gezonde vakantie-ervaring zullen bieden. Om iedereen op de hoogte te houden organiseert NCL een webinar voor reisagenten, waar de details van de gezondheids- en veiligheidsprotocollen en de nieuwste vereisten worden gedeeld.

Details webinar ‘The Great Cruise Comeback’:
Datum: 15 april, 14.00 uur.
Taal: Engels
Host: Jennifer Pichl
Registreer je via deze link