Nieuws

NCL: meer keuze met ‘Free at Sea’

Deel dit artikel

Norwegian Cruise Line heeft vandaag de lancering van ‘Free at Sea’ in Europa aangekondigd. Vanaf 2 april biedt NCL een upgrade van € 99 voor een cruise van zeven nachten, waarbij de gasten de mogelijkheid krijgen om hun vakantie verder te personaliseren.

Met ‘Free at Sea’ kunnen gasten uit twee extra voordelen kiezen, waaronder merkdranken, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, $ 50 excursietegoed en enkel de vaarbelasting voor het derde en vierde familielid of vriend die mee vaart. De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes.

“’Free at Sea’ geeft gasten de vrijheid om de vakantie te personaliseren”, zegt Kevin Bubolz (Managing Director Continental Europe NCL). “Dit is de volgende stap in de ontwikkeling van ons streven om meer vrijheid, flexibiliteit en keuzevrijheid te bieden en tegelijkertijd een topproduct aan onze reizigers te leveren.” ‘Free at Sea’ kan worden geboekt via Book Norwegian, Amadeus Cruise en via de reserveringsafdeling van NCL 00800 0310 21 21. De nieuwe upgrade vervangt het vroegere Premium All Inclusive.


Deel dit artikel
Vorige bericht

A4E airline CEO's: geen Europese vliegtaks maar slim beleid

Volgende bericht

Qatar Airways: vernieuwde Economy Class en zeven nieuwe bestemmingen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.