Norwegian Cruise Line ontving gisteren haar nieuwste schip, Norwegian Encore, in Bremerhaven, Duitsland. De komende maanden zullen er speciale bezichtigingsevents in Europa, New York en Miami worden georganiseerd en een schipnaamgevingsceremonie op 21 november, 2019. TravelPro stapt vandaag aan boord van het schip.

Volg TravelPro op Instagram en houdt Instagram Stories in de gaten om meer te zien van het schip.

“We vieren de levering van ons zeventiende schip en de voltooiing van onze baanbrekende Breakaway Plus klasse, die mede mogelijk is gemaakt door een speciale samenwerking met onze partners van Meyer Werft”, vertelt Andy Stuart, President en CEO Norwegian Cruise Line. “Onze constante toewijding aan het creëren van producten op hoog niveau zorgt ervoor dat wij door kunnen gaan met het leveren van waardevolle ervaringen aan onze gasten. Ook wanneer Norwegian Encore aanstaande november thuis arriveert in Miami.”

De ruim 335 meter lange Norwegian Encore beschikt over een gastcapaciteit van bijna 4.000 passagiers. Het schip vaart voor de eerste keer uit voor haar preview cruise van Bremerhaven in Duitsland op 31 oktober en komt aan in Southampton op 2 november. Tijdens deze tweedaagse reis genieten gasten van het nieuwste aanbod dat onder andere bestaat uit de grootste racebaan in de industrie, het nieuwe restaurant Onda by Scarpetta, een Galaxy Pavilion en een lasergame arena.

Lees ook: Hierover beschikt de Norwegian Spirit na een renovatie van 40 dagen.

“We zijn verheugd dat we wederom een wereldklasse Norwegian Cruise Line schip hebben mogen leveren,” zegt Bernard Meyer, managing partner van Meyer Werft. “We zijn erg trots op onze samenwerking die al meer dan 16 jaar voortduurt en het is dan ook een hele eer dat wij onderdeel zijn van de meest succesvolle klassen van de verschillende schepen. Wij zijn ervan overtuigd dat Norwegian Encore de trend voort zal zetten en weer boven verwachting zal presteren in de ogen van de gasten”

Norwegian Encore begint haar tocht naar de andere kant van de oceaan op 2 november, waarna het schip op 10 november arriveert in New York voor een tweedaagse preview van 11 tot 13 november. Hierna vervolgt ze haar reis richting Miami voor een aantal evenementen, waaronder een doopceremonie en viering op 21 november inclusief optreden van Grammy Award winnende zangeres en televisie host Kelly Clarkson.

Als onderdeel van de recente samenwerking met JUST Goods, Inc., is Norwegian Encore het eerste schip binnen het bedrijf dat plastic fles vrij is tijdens haar debuut. Voor 1 januari 2020, zal Norwegian Cruise Line de eerste grote cruiserederij zijn die wegwerpflessen elimineert op haar volledige vloot. Een belangrijke ontwikkeling in het bieden van duurzame opties op zee.