Neckermann Reizen België dat na het faillissement van Thomas Cook werd overgenomen door de Wamos Group heeft een partnerschap met Sunweb bevestigd. Daarmee zal het aanbod van de OTA ook via de 62 door Wamos overgenomen Neckermann-reisbureaus in België worden verkocht.

De 62 Neckermann-vestigingen werden 21 oktober jl. heropend. Het partnerschap met Sunweb is vandaag aangekondigd als een nieuwe en belangrijke stap in het nieuwe Neckermann-bedrijfsmodel. De overeenkomst zorgt er volgens het Spaanse Wamos voor dat agentschappen uit een breder aanbod kunnen putten. Aanbod dat na het faillissement van Thomas Cook schaarser was geworden.

De Sunweb-zonvakanties zijn volgens de website van Neckermann exclusief bij Neckermann boekbaar. Als reispartners noemt Neckermann ook Corendon, Worldia, MisterFly, Pegase, Iberostar, Club Med, Imagine Travel, Wings ’n Wheels, WinterTrex, Africa by Excellence en Sudamerica Tours.

De vluchten worden voornamelijk uitgevoerd door Brussels Airlines. “Dankzij deze samenwerking biedt Sunweb de trouwe klanten van de Neckermann Reizen reisbureaus weer keuze uit een breed aanbod, waaronder uit bekende hotels als Mitsis, Abora/Lopesan en Iberostar)”, zo laat Sunweb weten.