Nieuws

Nieuw LEGOLAND® Castle Hotel opent haar deuren

Met de opening van het originele familiepark LEGOLAND® in Billund op zaterdag 30 maart jl. heeft het LEGOLAND Billund Resort met de opening van het nieuwe LEGOLAND® Castle Hotel en de riddershow Battle of the Brick tevens de grootste investering van het park tot nu toe geopend.

Tijdens de opening van het nieuwe themahotel LEGOLAND Castle Hotel was er in de avond een speciale openingsshow voor de eerste gasten. Het themahotel, dat gelegen is naast de hoofdingang van familiepark LEGOLAND, telt in totaal 142 LEGO® kamers en biedt plaats aan 710 grote en kleine gasten.

Overal in en rondom het hotel zijn verwijzingen te ontdekken naar de tijd van dappere ridders, tovenaars, draken en prinsessen. Dit komt nog eens extra tot leven in de nieuwe riddershow Battle of the Brick van LEGOLAND. Vanaf 4 mei tot 17 augustus strijden dagelijks ridders te paard in lansduels tegen elkaar en voeren acrobaten coole stunts op voor het publiek.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Dit zijn de nieuwe bestemmingen van Eurowings...

Volgende bericht

TUI: actieve vakanties steeds belangrijker

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.