Jody Gomes Tavares (31) start 1 april als nieuwe Client General Manager bij American Express Global Business Travel (GBT) Nederland. Gomes Tavares rapporteert aan Johan van Haften, Head of Client Management van GBT Nederland.

“Jody brengt een schat aan kennis op het gebied van hotelcontent en -distributie en een geweldig netwerk binnen de reisindustrie in de Benelux met zich mee. De aanstelling van Jody past binnen het commitment van GBT om te bouwen aan een getalenteerd team”, aldus Freek Jansen, algemeen directeur van GBT Nederland & België.

“Het is een interessante tijd om bij GBT aan de slag te gaan. GBT investeert volop in nieuwe technologieën en mensen om zijn klanten het optimale zakenreisprogramma en hun medewerkers een naadloze reiservaring te bieden. Ik kijk ernaar uit om hier mijn bijdrage aan te leveren”, zo laat Gomes Tavares weten.

Gomes Tavares werkt al ruim een decennium in de reisbranche, in diverse operationele en commerciële rollen. Haar meest recente functie is die van Key Account Manager Benelux & Nordics bij Booking.com for Business. Hier werkt zij aan optimalisatie van wereldwijde hotelprogramma’s voor grote multinationals en adviseert zij over de integratie van content in verschillende reis- en onkostensystemen, in samenwerking met TMC’s en Online Booking Engines (OBE’s). Daarvoor was zij Travel Sales Manager Benelux bij Sixt.