Nieuws

Nieuwe speler CruiseReizen.nl van start

Deel dit artikel

CruiseReizen.nl B.V., zusterorganisatie van de marktleider in verkoop van saunatickets online SpaOnline.com B.V. en gevestigd in Rotterdam, is vandaag van start gegaan met de verkoop van cruises van de rederijen Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Lines, Costa Cruises, AIDA Cruises en MSC Cruises.

”Wij zullen vooralsnog niet gaan verkopen via het reisbureau, maar sluiten dit voor de toekomst niet uit. We hebben al meerdere aanvragen ontvangen van reisbureauorganisaties die graag een connectie zouden willen maken met ons systeem. Onze onderscheidende factoren zijn het feit dat wij geen boekingskosten rekenen, de laagste prijsgarantie bieden, een uniek spaarsysteem bieden (met onder andere gratis saunatickets,magazines en andere cadeaus), met een Cruise Specialisten team werken waardoor elke klant een eigen aanspreekpunt/contactpersoon heeft en wij hebben directe koppelingen met de rederijen. We zullen ons gaan richten op het middenkader’’, zo laat Faizal Jung Siddiqui (Directeur Business Development bij CruiseReizen.nl) weten tegenover vakblad TravelPro.

Over het marktaandeel van CruiseReizen.nl kan Siddiqui nog niets zeggen. ‘‘Elk cijfer dat ik zou aangeven zou uit de duim gezogen zijn. Onze kracht en kennis komt vanuit SpaOnline.com, waarmee we marktleider zijn in Nederland en België. Wij verwachten, onder andere kijkend naar de cijfers van CLIA, dat er nog een hele grote groep consumenten is die de komende jaren voor het eerst gaan cruisen. Die groep is nog niet merkgebonden. Of wij goedkoper gaan zijn dan de grote jongens in de cruisesector op dit moment? Zij bieden een prijsgarantie die wij ook aanbieden. Daarnaast brengen wij dus geen boekingskosten in rekening. We verwachten een stabiele groei en hebben een twee jaren marketingplan dat we geleidelijk zullen toepassen en waar nodig aanpassen. Er wordt ook nog steeds gewerkt aan de bezetting van ons team, dat op dit moment uit tien personen bestaat. Ervaren Cruise Specialisten mogen altijd contact opnemen met ons, maar wij zullen Cruise Specialisten van andere bestaande cruisepartijen nooit actief benaderen.” Lees een uitgebreid interview in TravelPro 7 die komende donderdag (3 april) verschijnt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Reiszoekmachine GoEuro komt naar Benelux

Volgende bericht

TAM Airlines en US Airways toegetreden tot oneworld

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.