American Express Global Business Travel (GBT) heeft Julien Kauffmann benoemd tot de nieuwe Vice President en General Manager van Frankrijk, de Benelux en Zuid-Europa. Hij start vandaag in zijn nieuwe rol, die hij vervult vanuit het GBT-kantoor in Parijs.

“Ik kijk uit naar de uitdagingen en kansen die voor ons liggen, waarbij ik met het team samenwerk aan de lange geschiedenis van service en succes van dit dynamische bedrijf”, aldus Kauffmann.

Kauffmann was hiervoor vijftien jaar lang werkzaam bij Disneyland Parijs. Zijn recentste rol van die van Vice President, Transformation. Als lid van de directie en rapporterend aan de CEO, lanceerde hij een transformatieproject met een digitale roadmap en een uitgebreide herziening van de organisatie, processen en cultuur. Kauffmanns vorige VP-rollen bij Disneyland Parijs omvatten Revenue Management en Business Optimization.

“Julien weet hoe hij omzetgroei en digitale ontwikkeling met een wereldwijd merk kan realiseren en hij gaat bij American Express GBT aan de slag op een spannend moment voor het bedrijf, zowel wereldwijd als in de regio die hij zal leiden”, aldus Mrad.