Nieuws

Nog enkele plaatsen op Oad studiereizen

Deel dit artikel

Oad organiseert onder het motto ‘Ervaar en beleef’ individuele studiereizen voor reisagenten op een aantal busreizen. “Ontdek zelf waarom steeds meer mensen kiezen voor een mooie, gezellige en goedverzorgde groepsreis. We hebben nog plaats op enkele vertrekdata in september en oktober”, aldus Mirelle Bergenhenegouwen (Accountmanager Retail Oad).

Bij de ‘Ervaar en beleef’ individuele studiereizen maak je als deelnemer een studiereis als onderdeel van een reguliere Oad Excursiereis of Rondreis in Frankrijk, Kroatië of Tsjechië. Graag actief? Kies dan voor de fietsreis in Duitsland. De reizen naar Noorwegen, Duitsland, Italië, Wandelen in Schotland en de Tuinen & Kastelenreis Groot-Brittannië zijn reeds volgeboekt.

“Je betaalt zelf € 25 per dag en ziet de mooiste plekjes van Europa, geheel verzorgd! Bekijk gauw alle informatie op Webscope. Wees er snel bij”, aldus Bergenhenegouwen. Inschrijven kan via retail@oad.nl, kijk hier voor meer info.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Slechte zomer

Volgende bericht

VNV dreigt met werkonderbrekingen in cao-onderhandelingen met KLM

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.