Cruise ClassNieuws

Norbert Stiekema van Disney naar Costa Cruises

Vanaf 28 maart 2011 bekleedt Norbert Stiekema een nieuwe functie in het top management van Costa Cruises. In 2004 begon Stiekema bij Disneyland Parijs waar hij momenteel Senior Vice President Sales & Distribution is voor Walt Disney World, Disneyland en Disney Cruise Line in Europa, Het Midden-Oosten en Afrika. Om het marktleiderschap te behouden, baanbrekend te blijven, globaal te kunnen concurreren en met het oog op ontwikkelingen zoals veranderende verkoopkanalen, nieuwe digitale distributiekanalen en de groei van social media, heeft Costa Cruises besloten te investeren in een Corporate Sales & Marketing positie in het topmanagement.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Bedenk slogan HV en vlieg twee jaar gratis + FILM

Volgende bericht

Boek bij STRAUS reizen via boekingsApp

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.