Nieuws

Nordica toch niet naar Brussel vanaf Groningen

Deel dit artikel

Vanaf 25 maart stationeert luchtvaartmaatschappij Nordica een toestel op Groningen Airport Eelde. Hiermee wordt gevlogen naar Kopenhagen (2x per dag), München en Nice. In de ruimte die nog beschikbaar is zouden er vluchten uitgevoerd worden naar Brussel, maar Nordica heeft aan de Groningse luchthaven laten weten de vluchten naar Brussel niet uit te gaan voeren. Vanuit de markt blijkt dat er, met slechts een vlucht per dag, te weinig belangstelling is voor deze bestemming.

Er wordt nu gekeken naar een geschikt alternatief. Groningen Airport Eelde geeft aan dat bestemmingen als Parijs, Milaan, Berlijn en Wenen tot hun favorieten horen. Naar verwachting wordt deze maand nog bekend welke (nieuwe) bestemming Nordica gaat aanbieden vanaf Groningen Airport Eelde. Nordica neemt contact op met passagiers die tickets van of naar Brussel hebben geboekt om tot een passende oplossing te komen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Uitbreiding Ryanair vanaf Nederlandse luchthavens

Volgende bericht

VX Heythuysen wint valentijnweekend Holiday Extras

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.