Nieuws

Norwegian Cruise Line kondigt vaarroutes winter 2020-2021 aan

Deel dit artikel

Het is vanaf deze maand ook mogelijk om bij Norwegian Cruise Line een cruise te boeken voor de winter van 2020/2021. De hoogtepunten zijn onder andere de zusterschepen Norwegian Joy en Norwegian Encore, die vanuit Miami naar het Caraïbisch gebied varen, het debuut van Norwegian Escape in Port Canaveral; en de terugkeer van Norwegian Epic naar San Juan.

Andy Stuart, President and Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line – “We zijn ontzettend blij met de diversiteit van de door ons aangeboden vaarroutes en de introductie van de zusterschepen Norwegian Joy en Norwegian Encore, die vanaf de cruisehoofdstad van de wereld zullen varen. In deze cruisehoofdstad, Miami, kunnen we wekelijks de buitengewone voorzieningen van het schip demonstreren aan duizenden gasten.’’

Norwegian Joy zal voor de eerste keer vanuit Miami vertrekken voor een vijf- of zevendaagse cruise naar de westelijke en oostelijke Caraïbische eilanden. Vanaf 24 oktober zullen de cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden verschillende aanleghavens in het gebied aandoen. Na het eerste zomerseizoen in de Big Apple keert Norwegian Encore terug naar Miami voor zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Vanaf 21 november zal Norwegian Escape voor de eerste keer vanuit Port Canaveral vertrekken voor vijf- en zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Na het zomerseizoen in Miami keert Norwegian Breakaway op 22 november terug naar New Orleans voor zevendaagse cruises naar de westelijke Caraïbische eilanden. Begin 20 december keert Norwegian Epic terug naar San Juan, Puerto Rico voor zevendaagse cruises naar de kristalheldere wateren van de zuidelijke Caraïbische eilanden. Vanaf 30 november keert Norwegian Gem terug naar New York voor diverse 10-, 11-, 12- en 14-daagse cruises naar de zuidelijke Caraïbische eilanden.

Begin december vertrekt Norwegian Getaway vanuit New York voor zeven- en achtdaagse cruises naar de Bahama’s en Florida. Norwegian Jade heeft vanaf 22 november tot 11 april Tampa in Florida als thuishaven voor diverse cruises naar de westelijke en zuidelijke Caraïbische eilanden. Norwegian Pearl zal vanaf 4 november ook diverse cruises naar de westelijke en zuidelijke Caraïbische eilanden maken, evenals reizen naar het Panamakanaal en de Bahama’s vanuit Miami. Vanaf 18 oktober zal Norwegian Bliss terugkeren naar Los Angeles voor een reeks reizen, waaronder vijf- tot zevendaagse cruises naar de Mexicaanse Rivièra met een bezoek aan Cabo San Lucas, Mazatlan, Puerto Vallarta en Ensenada.

De onlangs van boeg tot steven gerenoveerde Norwegian Jewel zal vanaf 9 oktober 10- tot 16-daagse bucketlist-cruises naar Hawaï en Frans-Polynesië maken, evenals cruises naar Australië en Nieuw-Zeeland. Vanaf 19 december zal Norwegian Star 14-daagse cruises naar Zuid-Amerika maken.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Garuda Indonesia viert haar 70e verjaardag

Volgende bericht

Center Parcs gaat vakantieparken vernieuwen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.