Nieuws

NOVASOL helpt Nederlandse kust schoon te houden

Volgens National Geographic drijft er momenteel 100 miljoen ton plastic rond in onze zeeën en oceanen. Elk jaar sterven er meer dan 100.000 zeedieren en zeevogels een pijnlijke dood door binnengekregen plastic. Oceaan- en kustafval brengt de gezondheid van mens, dier en plaatselijke economieën dus in gevaar. Daarom is het in ieders belang om het probleem van plasticvervuiling onder controle te krijgen.

NOVASOL levert graag een bijdrage aan deze wereldwijde milieuproblematiek. Daarnaast zorgt de organisatie er graag voor dat haar talrijke gasten aan de Europese kusten hun vakantie in een schone en gezonde omgeving doorbrengen. Redenen genoeg om reeds sinds een aantal jaar het ‘Coastal Care Event’ te organiseren. “De ondersteuning van vrijwilligers is van essentieel belang om dit maatschappelijke evenement tot een succes te maken. Tijdens NOVASOL ‘Coastal Care 2018’, heeft NOVASOL samen met vele vrijwilligers ruim 10 ton afval verzameld in verschillende landen in Europa. NOVASOL wil graag met ieders hulp in 2019 een nog groter verschil gaan maken”, laat de organisatie weten.

Combineer het leveren van een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de natuur met een gezellige dag op vrijdag 3 mei. Hierbij maakt men zelfs kans op het winnen van een mooie vakantie in een vakantiehuis! Inschrijven en aanvullende informatie over het event: www.novasol.nl/coastal-care

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

Vorige bericht

Verdien plek op groots event MSC Cruises via nieuwe e-learning MSC Masters

Volgende bericht

Aandeelhouders KLM ingestemd met herbenoeming Pieter Elbers

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.