AdvertorialBlogs

On Spot!

Hoewel de schoolvakanties nog moeten aanbreken is het reisseizoen al in volle gang. Veel gezinnen maakten dit jaar gebruik van de lange meivakantie voor mooie rondreizen in Noord-Amerika. Deze vakantie was behoorlijk vroeg in het seizoen waardoor er rekening gehouden moest worden met wat minder goed weer. Gelukkig viel het mee!

Hoe anders was dat afgelopen week in Alberta, Canada. Vanwege hevige sneeuwval, net voor het officiële begin van de zomer werd de Icefields Parkway tussen Lake Louise en Jasper afgesloten en konden klanten hun hotel in de Rocky Mountains niet bereiken. Gelukkig was daar On Spot-support. Deze service, begin april door EURAM geïntroduceerd, biedt hulp ter plaatse aan klanten die problemen ondervinden tijdens hun reis.

Je herinnert je vast wel de bosbranden in Noord-Amerika vorig jaar? Toen bleek maar weer eens wat een uitdaging het is om support te geven op 10.000 kilometer afstand. We zijn op zoek gegaan naar een betere oplossing en deze vonden we in de vorm van On Spot-support. Bij problemen belt de consument naar een lokaal, gratis nummer en bespreekt met de medewerker van On Spot-support de situatie. On Spot-support heeft toegang tot EURAM’s website, staat in contact met onze leveranciers, is op de hoogte van lokale weer- en routeomstandigheden en bekijkt samen met de consument wat de beste oplossing is voor het probleem.

In het geval van vorige week in Alberta zorgde deze support ter plaatse voor zeer tevreden klanten die, zij het met een kleine omweg veilig in hun nieuwe hotel terecht kwamen. Goed geregeld!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Disney Stars Reporters zijn klaar voor een magisch premièreweekend

Volgende bericht

Holiday Extras opent Airparks Amsterdam

Auteur

EURAM

EURAM