Nieuws

Ook Isropa aangesloten bij SGRZ Retail

Deel dit artikel

Sinds vandaag is Isropa ook aangesloten bij SGRZ Retail; het garantiefonds voor de zakelijke markt. Isropa was al aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. “Reisagenten die bij Isropa boeken, hebben met deze nieuwe garantieregeling ook in de toekomst hun reserveringen gedekt. Een logische stap in onze nauwe samenwerking met retailpartners”, zegt Ton Vendrig, directeur Isropa.

“Met ingang van 1 juli is de wet op de reisovereenkomst veranderd. De retail is nu verantwoordelijk voor de garantie naar de consument voor alle samengestelde reizen. Door ons aan te sluiten bij het SGRZ zijn de risico’s voor reisagenten afgedekt en kunnen zij hun reizen zonder zorgen bij ons blijven onderbrengen. Reisagenten kunnen bij Isropa terecht voor bijzondere vakanties naar: Portugal, Cyprus, Marokko, Israël, Jordanië, Oman en Malta. Vooral maatwerkreizen naar de genoemde bestemmingen doen het heel erg goed”, aldus Vendrig.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vier nieuwe ZRA's voor de Travel Counsellors

Volgende bericht

Sunair daagt reisagenten uit: ‘kom bootcampen’!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.