Nieuws

Opening eerste Casa Cook hotel op Ibiza in juli 2019

Deel dit artikel

In juli worden de deuren van Casa Cook Ibiza geopend. Thomas Cook geeft een eerste impressie van de nieuwste telg van dit hotelconcept. Het nieuwe adult-only hotel telt 139 kamers en is gelegen in Cala Gracio, een mooie baai net buiten San Antonio. Bijzonder aan deze Casa Cook zijn de drie penthouse suites, met een ruim terras en prachtig uitzicht op zee. Ook is er op het terrein een villa te vinden met vier slaapkamers en een zwembad, naast zes kamers met eigen zwembad voor de deur.

In Casa Cook Ibiza vind je een mix van minimalisme en het Mediterrane leven. Het hotel bouwt verder op het Spaanse landschap, waardoor unieke plekken worden gecreëerd. Betonnen muren en houten zonneschermen zorgen voor een bijzonder contrast tussen licht en donker en nodigen je uit om te ontspannen.

De kamers reflecteren hun natuurlijke omgeving en lopen dankzij de grote ramen zo over in de balkons en terrassen. Het design wordt compleet gemaakt door fijne, natuurlijke materialen, zoals rotan, gebeitst eiken, gerecycled hout en beton, verzacht met palmen en lokale flora. Het kameraanbod bestaat, naast de eerder genoemde penthouse suites, villa en zwembadkamers, uit 116 standaardkamers. Een scala aan keuzes voor een perfect verblijf voor iedereen.

Casa Cook Ibiza heeft twee restaurants. Eén biedt een duidelijke selectie van gezonde gerechten en is de plek voor de echte ‘foodies’ onder ons. Het tweede restaurant heeft een meer lokaal geïnspireerde keuken waar de verschillende gerechten op het menu gedurende de dag kunnen veranderen.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Spaanse steden in de schijnwerpers

Volgende bericht

‘Normale’ mensen

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.