Nieuws

Oprichting ‘Young ANVR’ binnen ANVR

De ANVR heeft laten weten dat het binnen de brancheorganisatie een ‘Young ANVR’ opricht, een platform voor jonge ondernemers en (aanstaande) managers (< 40 jaar) waarin kan worden meegedacht over de grotere issues en kleinere uitdagingen die spelen in de branche.

De brancheorganisatie zocht in eerste instantie één young professional, die na een jaar plaats zou maken voor een andere ‘young potential’, om mee te denken met het ANVR-bestuur. Echter bleek het enthousiasme na die oproep zo groot, dat de ANVR naar eigen zeggen meer dan twintig jaar nodig zouden hebben om alle jonge talenten aan bod te laten komen. “Daarom richten we binnen de ANVR een ‘Young ANVR’ op”, zo laat de brancheorganisatie middels een persbericht weten.

‘Young ANVR’ wordt een platform voor jonge ondernemers en (aanstaande) managers (< 40 jaar), powered by Travel Tomorrow, mee kunnen denken over de grotere issues en kleinere uitdagingen die spelen in de branche. De ANVR laat weten dat het jammer zou zijn om naast die ene ‘young professional’ die aanschuift bij het ANVR-bestuur de overige talenten, nieuwe ideeën en frisse blik onbenut te laten. “Dus lijkt het jou ook wat om mee te denken om van de ANVR een bruisende, toekomstbestendige brancheorganisatie te maken waar ruimte is voor iedereen met een frisse blik? Stap in ‘Young ANVR’ en geef je mening”, aldus de ANVR. Aanmelden kan door een mail te sturen naar fradstake@anvr.nl.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Capaciteitsuitbreiding Air Europa op en vanaf Schiphol

Volgende bericht

CEO Dennis Muilenburg over situatie bij Boeing...

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.