Nieuws

Ravage op St. Maarten // Vluchtschema TUI fly ongewijzigd // Dominicaanse, Cuba en Florida in spanning

Deel dit artikel

De orkaan Irma heeft voor ontzettend veel schade gezorgd op Sint Maarten. Het eiland ligt momenteel in het oog van de orkaan. De zwaarste orkaan sinds jaren raast vandaag over Sint Maarten en lijkt koers te zetten richting de Dominicaanse Republiek, Cuba en Florida.

TUI Nederland laat weten dat het merendeel van de TUI- en Kras-gasten gisteren al van het eiland is vertrokken. Een klein aantal van hen bevindt zich nog op het eiland. De vakantiegangers die zich nog op het eiland bevinden zijn in veiligheid gebracht in het zuidelijke gedeelte van Sint Maarten waar een reisleider van de touroperator bij hen is.

Vooralsnog gaat de vluchtplanning van TUI fly gewoon worden uitgevoerd, tenzij de lokale luchthavens gesloten worden. TUI-reizigers naar deze bestemmingen kunnen desgewenst omboeken naar een andere bestemming. Dit geldt voor vertrekken tot en met zondag 10 september. Klanten kunnen bellen met het contact center van TUI op 088-0885885.

Reizigers ter plaatse worden geïnformeerd door de TUI-reisleiding en per sms-berichten. Hen wordt gevraagd de aanwijzingen van hotelpersoneel en van de lokale autoriteiten op te volgen. TUI laat weten de zaken nauwlettend te volgen en te waken over de veiligheid van haar reizigers en medewerkers.


Deel dit artikel
Vorige bericht

"Gedwongen verplaatsing naar Lelystad slecht idee"

Volgende bericht

"Waarom naar orkaangebied op vakantie?"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.