NieuwsPush notificatieThomas Cook

Overname Belgische Cook-reisbureaus

Goed nieuws voor zo’n 200 van de circa 500 medewerkers van het onlangs failliet verklaarde Thomas Cook België, want de Spaanse Wamos Group neemt 63 van de 91 reisbureaus en meerdere onderdelen van het bedrijf over.

Het nieuws over de overname kwam naar buiten via het Belgische persbureau Belga, dat door de curatoren op de hoogte werd gesteld. Tevens wist het te melden dat de merknaam Neckermann wordt voortgezet.

Door de overname kunnen zo’n 195 mensen weer aan het werk. Om welke winkels het gaat, is nog niet bekend. Door de oprichting van Wamos Benelux zouden ook op het hoofdkantoor in Gent zo’n 25 mensen weer aan de slag kunnen.

Naast de winkels en het hoofdkantoor gaan ook de Neckerman e-shop en de afdelingen e-commerce, media en cruise verder. Thomas Cook Retail België ging twee weken geleden failliet.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Samenwerking voor Porsche en Boeing

Volgende bericht

VCK Travel zoekt Travel Consultants die willen switchen naar zakenreizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.