Nieuws

Parcompare lanceert nieuw label: Mobian

Deel dit artikel

Parcompare heeft vanmiddag een nieuwe label gelanceerd. Het nieuwe label genaamd Mobian is de afgelopen maanden ontwikkeld en gaat zich richten op mobiliteit. De ambitie van Parcomape is de afgelopen tijd flink gegroeid en het bedrijf wil zich op meer richten dan alleen parkeren.

Samen met Mainport Innovation Fund is Parcompare in februari een nieuwe strategie gaan ontwikkelen. Het bedrijf vond het nodig om zich meer uit de parkeerhoek te bewegen, mede door een vraag naar meer mobiliteit. Met het label wordt inzicht gegeven in een stad of luchthaven om deze locatie bereikbaar te maken. Zo kunnen taxiaanbieders zich aansluiten bij het label, reizigers kunnen de verschillende aanbieders vergelijken, tevens krijgt de stad inzicht hoe reizigers zich bewegen.

Ook OV-aanbieders kunnen zich aansluiten. Hierdoor kunnen luchtvaartmaatschappijen een OV-oplossing bieden aan haar reizigers, reizigers kunnen zelf deze oplossing weer vergelijken met andere mobiliteitsoplossingen om op de luchthaven te komen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

WOW air start met vluchten naar Chicago

Volgende bericht

Lees TravelPro #28 van 14 juli online

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.