Nieuws

Pegasus Airlines verbindt Rotterdam The Hague Airport met Istanbul

Deel dit artikel

Maandag 17 december rond 13.00 uur landde de allereerste A320-NEO van Pegasus Airlines volgens schema vanuit Istanbul Sabiha Gökçen op Rotterdam The Hague Airport. Daarmee was het de eerste vlucht vanuit Istanbul Sabiha Gökçen van Pegasus Airlines op de Rotterdamse luchthaven. Eigenlijk zou de eerste vlucht zondag jl. landen, maar door slechte weersomstandigheden landde deze op Brussel.

Pegasus Airlines voert de vluchten van en naar Istanbul Sabina Gökçen 4 x per week uit: op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Het toestel, de A320-NEO, heeft onder andere een lager brandstofgebruik en een verminderde geluidsproductie in vergelijking met de A320-CEO. “Als luchthaven zijn wij trots de eerste A320-NEO van Pegasus Airlines te mogen verwelkomen. Trots dat de twee havensteden wederom met elkaar verbonden zijn. Wij vertrouwen op een mooie samenwerking”, aldus Anne Marthe den Hartog (Manager Aviation & Trade Rotterdam The Hague Airport).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aantal Afrika-stands op Vakantiebeurs Bijzondere Reizen bijna verdubbeld

Volgende bericht

Holland America Line: gratis upgrades, drankenpakket en kortingen op excursies

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.