Nieuws

Peter Doornekamp (TUI) overleden

Deel dit artikel

Na een dappere, maar oneerlijke strijd is op 18 mei 2023 Peter Doornekamp op 39-jarige leeftijd overleden.

Zijn uitvaart heeft woensdag 24 mei plaatsgevonden, waarbij familie, vrienden en collega’s afscheid van hem hebben genomen.

“We verliezen met het overlijden van Peter een geliefde collega en gedreven vakgenoot. Met veel enthousiasme vervulde hij functies bij Cirkel Vakanties, Kras, Djoser en TUI. In zijn laatste rol bij TUI was hij als Product Manager Tours verantwoordelijk voor rondreizen naar onder meer Italië en Mexico”, laat Petra Kok (woordvoerder TUI Nederland) weten.

Peter had een groot hart, een enorme interesse voor rondreizen en een passie voor Italië, Feyenoord en de Formule 1. Met zijn sociale en zeer positieve instelling was hij een grote verbindende factor in de teams waar hij heeft gewerkt. Peter zal worden herinnerd om zijn constante zorg voor anderen en zijn humor.

“Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Elise en zoon Lucca. Wij wensen hen en iedereen die hem dierbaar was of met hem samenwerkte sterkte bij het verwerken van dit verlies.”

Ook namens Travelpro, veel sterkte met dit vreselijke verlies.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

ANVR verwacht op korte termijn regeling met Transavia over extra kosten

Volgende bericht

Lees nu Travelpro van mei 2023

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."