Nieuws

Poll – Oostdam (ANVR): “Er is niets te melden over het ANVR-Congres 2019”

Frank Oostdam (directeur/voorzitter ANVR) laat aan TravelPro weten dat er helemaal niks te melden is over de ANVR-Congresbestemming. Tijdens de openingsreceptie van het TUI hoofdkantoor in Rijswijk vrijdag jl. werd India volop genoemd, net als dat al tijdens het congres in Portugal gebeurde. “Het zou een prachtige bestemming zijn, maar ik ga er niets over zeggen, want er is niets te melden”, aldus Oostdam.

Oostdam verwacht tijdens de ANVR Nieuwjaarsreceptie de ANVR-Congresbestemming bekend te kunnen maken. Tijdens het ANVR-Congres in Portugal liet hij al weten te verwachten dat het ANVR-Congres 2019 binnen een dag vol zit vanaf het moment dat de bestemming bekend wordt gemaakt. Ook Las Vegas, waar KLM met ingang van de zomer 2019 rechtstreeks op gaat vliegen, wordt in de wandelgangen genoemd als congresbestemming 2019. Oostdam verwacht dat het congres in 2019 naar een verre bestemming gaat. Naar alle waarschijnlijk wordt er gevlogen met KLM, dat volgend jaar haar 100-jarig bestaan viert. Harm Kreulen (directeur KLM Nederland) liet al aan TravelPro weten niet te verwachten dat het congres naar New York gaat, de eerste intercontinentale bestemming van KLM.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Coby deelt opnieuw friet uit op vakdag

Volgende bericht

Travel Trend: aanbod camperrondreizen in de USA uitgebreid

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.