Nieuws

Port Harcourt nieuwe bestemming Turkish Airlines

Deel dit artikel

Turkish Airlines heeft Port Harcourt, een belangrijke stad in Nigeria, toegevoegd aan het vluchtnetwerk als 56e bestemming in Afrika. De luchtvaartmaatschappij zal wekelijks vier retourvluchten tussen Istanboel en Port Harcourt aanbieden.

De luchtvaartmaatschappij vliegt nu al naar Lagos, Kano en Abuja in Nigeria en zal hierdoor in totaal op 311 bestemming vliegen. Met de lancering van deze nieuwe vlucht blijft Turkish Airlines de koploper met meer vluchten naar Afrika dan iedere andere maatschappij. De vluchten zullen vier keer per week worden uitgevoerd; op maandag, dinsdag donderdag en zaterdag.

Tijdens een persconferentie op International Port Harcourt Airport gehouden voor de inaugurele vlucht, zei Kerem Sarp, Vice-President of Sales van Turkish Airlines: “Door te beginnen met vluchten naar Port Harcourt hebben wij een nieuwe mijlpaal bereikt in onze missie te groeien in Afrika.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

20 miljoenste passagier voor MSC Cruises

Volgende bericht

Cruise Travel: flash sale Royal Caribbean met korting en gratis boordtegoed

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.