Nieuws

Programma Travel Congress compleet: Wilfred Genee in gesprek met CEO’s reisbranche

Deel dit artikel

De programmering van de tweede editie van het Travel Congress op 14 januari is compleet. De organisatie heeft laten weten dat Wilfred Genee in een talkshow-achtige setting in gesprek gaat met vijf CEO’s uit de reisbranche.

De vijf CEO’s met wie Genee in gesprek gaat, zijn Arjan Kers, Marjon Kaper, Elke Dens, Harm Kreulen en Frank Oostdam. Er zal worden gesproken over ieders visie op zowel de reiziger als het reislandschap van de toekomst, technologie, transformatie, customer journey en sustainabillity.

Andere sprekers tijdens het congres zijn onder meer Judith Eyck (Vakanties.nl), Raymond Klompsma (oprichter Srprs.me) en Melvin Mak (Manager of Sustainability, TUI Benelux).

De Early Bird I tickets (€175) zijn uitverkocht. Early Bird II tickets (€195) zijn nog wel verkrijgbaar tot en met 15 december via travelcongress.nl. Wie na 15 december nog aan een ticket wil komen, betaalt daar €249 voor. Vorig jaar kwamen er volgens de organisatie zo’n 300 betalende bezoekers op het event af.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vliegtickets.nl: Londen meest populair tijdens feestdagen

Volgende bericht

Inschrijven 30e Airline Express: dit zijn de data en locaties

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.