Nieuws

Qatar Airways lanceert in Nederland het Premium Companion Offer

Qatar Airways heeft het Premium Companion Offer gelanceerd in Nederland, waarmee passagiers volgens de luchtvaartmaatschappij exclusieve kortingen krijgen wanneer ze tickets kopen voor twee of meer personen die samen reizen in Business Class en First Class. Daarnaast verdienen reizigers ook dubbele Qmiles en Qpoints. De aAanbieding is geldig op boekingen van 11-18 februari 2019 voor reizen tussen 1 maart en 11 december 2019.

De meest recente Premium Companion aanbieding van Qatar Airways is volgens de airline bedoeld om passagiers te laten ervaren hoeveel fijner het is om samen met familie en vrienden te reizen. Consumenten die tijdens de promotieperiode boeken, kunnen volgens Qatar een ticket boeken vanaf € 1649. Bovendien krijgen ze dubbele Qmiles en Qpoints voor boekingen in Business Class en First Class.

“Reizen wordt nog specialer als je je ervaring kunt delen met familie en vrienden. Er bestaat dan ook geen betere manier om dit te doen dan met de Companion aanbieding van Qatar Airways. Met deze unieke promotie willen we onze passagiers de kans geven om op een gezamenlijke reis tal van bijzondere momenten te beleven. We zijn ervan overtuigd dat de passagiers in ons snelgroeiende en wereldwijde netwerk van ruim 160 bestemmingen heel wat nieuwe, inspirerende plekken zullen vinden om te ontdekken samen met hun familie en vrienden. Voor Qatar Airways is het een genoegen om alle passagiers deze speciale aanbieding voor samenreizenden te kunnen voorstellen, en we kijken ernaar uit iedereen aan boord te verwelkomen”, aldus Ehab Amin (Chief Commercial Officer van Qatar Airways).

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Lange files verwacht richting de sneeuw

Volgende bericht

Mexico Tourism Board sluit 18 van 21 internationale kantoren

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.