Nieuws

Qatar Airways versterkt het PSG Partnership: verkoop pakketreizen via Qatar Airways Holidays

Deel dit artikel

Qatar Airways, de Officiële Airline Partner van Paris Saint-Germain sinds 2020, wordt de nieuwe Officiële Jersey Partner van de Franse voetbalkampioen via een meerjarig partnerschap vanaf het seizoen 2022/23.

Daarnaast zal Qatar Airways Holidays officiële Paris Saint-Germain pakketreizen voor fans aanbieden om voetballiefhebbers van over de hele wereld naar Parijs te brengen om van de stad te genieten en een aantal van de beste spelers in het voetbal te zien, zoals Kylian Mbappé, Lionel Messi, Neymar Jr, Sergio Ramos, en Marquinhos. De pakketten omvatten retourvluchten, accommodatie en wedstrijdtickets.

Paris Saint-Germain zal een belangrijke rol spelen in het uitgebreide sponsorportfolio van Qatar Airways en het merk verbinden met de honderden miljoenen fans van de club over de hele wereld. Unieke ervaringen zullen worden aangeboden om Privilege Club leden te belonen, wat zal worden voorgesteld als het Officiële Frequent Flyer Programma van Paris Saint-Germain.

Qatar Airways Chief Commercial Officer, Thierry Antinori, zegt: “We beginnen aan een nieuw hoofdstuk in ons partnerschap met een van de grootste clubs ter wereld, Paris Saint-Germain. Onze band met de club wordt sterker dan ooit en in het nieuwe seizoen zal Qatar Airways te zien zijn op de voorkant van het shirt van de club dat een van de meest beroemde voetbalshirts is. Net als Qatar Airways heeft de club grote ambities in het voetbal en we kijken ernaar uit om deel uit te maken van het succes in de komende jaren.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vanaf november vliegt Ryanair van Weeze naar Oviedo in Spanje

Volgende bericht

Thailand Wellness Webinar gemist? Kijk hem hier terug!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.