Nieuws

Realityserie over Transavia: ‘Welkom aan Boord’

Deel dit artikel

Transavia opent tijdens een zesdelige realityserie haar deuren en geeft de kijker een kijkje achter de schermen. Welkom aan Boord is vanaf 19 oktober aanstaande wekelijks om 21:30 uur te zien bij SBS6. In de serie worden diverse cabine, cockpit, technische dienst en operations medewerkers gevolgd tijdens hun dagelijkse werk met Rotterdam The Hague AirPort als decor. De luchtvaartmaatschappij wil Nederland met deze openhartige serie het bedrijf in de volle breedte laten zien.

Bij Transavia in Nederland werken zo’n 2.000 mensen voor en achter de schermen om passagiers van allerlei nationaliteiten veilig en comfortabel op de plek van bestemming te krijgen. Werken voor een luchtmaatschappij is bijzonder vanwege de unieke werkomgeving en de daarmee verbonden levensstijl. Passagiers zijn altijd onderweg naar een volgende bestemming en dat zorgt voor bijzondere sferen. Reizigers zijn opgewekt onderweg naar vakantie, zenuwachtig voor hereniging met vrienden of familieleden of geconcentreerd in de voorbereiding van zakelijke afspraken.

“Als nummer één low cost airline van Nederland vervoeren wij jaarlijks ruim 9 miljoen passagiers binnen Europa en Noord-Afrika. Samen met alle medewerkers brengen we mensen samen en iedereen verdient het ook om gezien te worden.”, vertelt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van Transavia. “Met al die passagiers, collega’s en ook onze partners hebben wij verhalen te over en laten wij graag aan Nederland de dynamiek van de luchtvaart zien. Medewerkers op de grond en het cabinepersoneel zetten alles-op-alles om een prettige reis en veilige vlucht uit te voeren. En daar komt heel wat bij kijken.”, aldus Erik-Jan.

Partners Rotterdam
In Welkom aan boord wordt een variëteit van medewerkers gevolgd van de luchtvaartmaatschappij, maar ook van Rotterdam The Hague AirPort en de grondafhandelaar Aviapartner. We leren hen kennen als mens en als dienstverlener, gaan met ze op pad en zien hoe zij iedere dag hun uiterste best doen om de reis van hun passagiers naar tevredenheid en vlekkeloos te laten verlopen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Vakantieganger wil zelf kiezen voor duurzaam

Volgende bericht

Aardbeving en tsunami treffen Indonesië

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.