Nieuws

Rebecca Adventure Travel en 1TIS zijn gaan samenwerken

Rico van Loenen (directeur 1TIS) laat weten blij te zijn een nieuwe klant als Rebecca Adventure Travel welkom te heten. “Het is een mooie Nederlandse touroperator met een reiswinkel in Zutphen en een eigen kantoor wat de reizen uitvoert in Quito in Ecuador.De specialistische op maat gemaakte reizen vragen om veel detailinformatie achter de schermen en juist met onze software, kunnen wij hier heel goed in voorzien.”

Rebecca Braak (General Manager van Rebecca Adventure Travel: “ We hebben voor 1TIS en hun software GRIP gekozen, omdat het maken van reisvoorstellen en offertes en de opbouw hiervan, erg goed past bij onze manier van werken. De interactieve, gebruiksvriendelijke manier van reisplannen opbouwen staat ons erg aan.”

Ze vult aan: “In de toekomst verwachten we door deze automatiseringsslag, minder reisagenten en administratief personeel nodig te hebben voor het opstellen en uitvoeren van de reisplannen. Wij zijn ervan overtuigd, dat het juist slim is om de automatisering voor je te laten werken, daar waar mogelijk.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

KLM hervat na vijf maanden vluchten naar China

Volgende bericht

Laila Koper stapt na 23 jaar uit reiswereld

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.