Nieuws

RED Online Marketing en Holidayguru gaan samenwerking aan

RED Online Marketing gaat Holidayguru op weg helpen op de Nederlandse markt, dat laten beide bedrijven vandaag weten.

“Trots zijn wij op de recente samenwerking met Holidayguru. Beiden zijn wij met onze kantoren in Utrecht gevestigd, wat al direct een band schept. Holidayguru heeft online ambities, die goed bij onze eigen uitgangspunten passen. Wij gaan starten met de online promotie van Holidayguru.nl en de flash-deals en gaan ondersteuning bieden bij de e-mail marketingcampagnes”, aldus Roy Platje (oprichter en eigenaar van RED Online Marketing).

Dublin
Jeroen Van Boxem (Branch Manager Hoildayguru.nl): “Tijdens de recente RMC-reis naar Dublin heeft RED Online Marketing zich bewezen, dat zij de juiste contacten hebben met bijvoorbeeld Google, Facebook en Microsoft. Intern heeft RED Online Marketing de verschillende experts in huis. Door de samenwerking is het doel om sneller resultaten te gaan behalen, dan dat wij zelf met een eigen team zouden kunnen doen. Wij hebben er alle vertrouwen in.”

Dit bericht kon je al eerder lezen op TravelNext.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eurostar lanceert aanbod met milieuvriendelijke hotels

Volgende bericht

Corendon en Sunweb laten reizigers betalen voor bustransfer

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.