Het nieuwste cruiseschip van Regent Seven Seas Cruises, Seven Seas Splendor, wordt in februari 2020 in de vaart genomen. In januari maakte de rederij al bekend hoe de exclusieve Regent Suite aan boord van het schip eruit kom te zien. De Regent Suite zet de toon voor de veertien andere suite-categorieën op Seven Seas Splendor. Vandaag onthult de rederij alle details van de overige suites en laat wederom zien waarom het schip staat voor geperfectioneerde luxe.

De luxe is te vinden in details, afwerkingen en de grootte van de balkons. Seven Seas Splendor bevat 4.200 vierkante meter aan Italiaanse marmer, waaronder de met marmer afgewerkte badkamers in alle 375 suites. Er is bijna 4.380 vierkante meter aan balkonruimte op het schip, wat groter is dan een American football veld, met gemiddeld 12,8 vierkante meter aan balkonruimte per suite. Daarnaast verlichten maar liefst 500 kristallenkroonluchters het interieur van het schip.

“Het perfectioneren van luxe gaat over het aandacht hebben voor de kleine en grote details,” vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Van speciaal in opdracht gemaakte kunstwerken tot visueel stimulerende accenten op het hele schip. Elke ruimte op Seven Seas Splendor zal verfijnde ontwerpen weergeven die een comfortabele en stijlvolle ervaring bieden voor luxereizigers. Met een ruime verhouding passagier/ruimte ratio en een lage gasten/bemanning ratio zal Seven Seas Splendor een van ’s werelds ruimste, gezelligste en mooiste schepen zijn die ooit over de hele wereld heeft gevaren.”

De suite-categorieën Master, Grand, Splendor en Seven Seas vertegenwoordigen de 32 onderscheidende suites aan boord van Seven Seas Splendor. Gasten die in deze suites verblijven kunnen genieten van een persoonlijke butlerservice, gegarandeerde dinerreserveringen en aangepaste kussens en badproducten. Deze suites zijn ontworpen om comfort en luxe te combineren, waarbij de nadruk ligt op details, contrastrijke materialen en juweel getinte accenten. De suites zijn ontworpen door Studio Dado, Tillberg Design en Total Solution Interiors.

De categorieën Penthouse, Concierge, Superior, Deluxe Veranda en Veranda suite zijn speciaal ontworpen om het uitzicht op de oceaan te maximaliseren vanaf een groot privébalkon. Samen met het beste comfort van de Elite Slumber Bedden, genieten gasten van ruime inloopkasten, zachte badjassen en slippers, een dagelijks gevulde minibar en vele andere eersteklas voorzieningen.

In aanvulling op de ontwerpen van de suites heeft Regent het interieurontwerp van de Observation Lounge aangekondigd. De Observation Lounge creëert het gevoel van een Engelse tuin. Het middelpunt van de Observation Lounge met lichte kleuren is een grote kroonluchter met handgeschilderde porseleinbloemen. Traditionele Engelse architecturale vormen versieren de muren en zijn gekleurd in neutrale tinten om een eigentijdse en elegante omgeving te creëren. Het meubilair draagt bij aan de rustige aard van de ruimte, dit komt door de zachte vormen en luxueuze stoffen, die gecreëerd worden door vloeiende vormen van bloembladen. Speciaal produceerde kunst van Gorman Studios bevat handgeschilderde Engelse rozen en bloemen op glazen schermen om het uiterlijk van porseleinkroonluchters te weerspiegelen.